24. veebruar 2017

Meie oma klassiõhtu


Meie klassiõhtu toimus 23.02 nii nagu õpetaja Reedaga kokku leppisime. Ettevalmistanud õpilased said kordamööda esineda. Alustasid poisid: Aleks, Ramon ja Maretn, kes viisid läbi LOTERII - iga loos võidab! No see oli vahva! Kohe kõik võtsid sellest osa ja siis kutsuti ka õpetaja loosi võtma: minu võit oli vahva helkur- karu! Aitäh! Peavõidu võitis Elenora! Väga vahva loterii oli- aitäh poistele! Siis said esinemisjärje enda kätte tüdrukud: Angela ja Mia-Marii esinesid vahva tantsuga, Hedi esitas laheda akrobaatika kava,
 
Liisi, Adleen, Saskia ja Laura olid kokku pannud sõnalise- tantsulise esituse, mis oli väga toredasti esitatud: lahedad kostüümid ja muusika, ilus liikumine ruumis! Kiitus teile tublid tüdrukud!

Viimasena esinesid Elsa, Eleriin, Elenora ja Marleen! Nende tants oli väga omanäoline ja eriline! Aitäh kõigile esinejatele, kes nii vahva klassiõhtu korraldasid! Veel jõudsid lapsed enne rongkäiku täis puhuda õhupallid, mis paraadile kaasa võeti, nendega natuke klassis jalkat mängida ja siis veel pikk jalgsimatk Alevi kalmistule ja tagasi Rüütli platsile kõndida. TE OLETE VÕRRATUD LAPSED! 

Kohe algab jalutuskäik Rüütli platsile! Kõik on selleks valmis!



Kommentaare ei ole: